Architecture

Bekijk bijzondere architectuur van Architectenbureau Köstüre Design.

Als u opzoek bent naar professionele architectenwerkzaamheden, bent u bij Architectenbureau Köstüre Design aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

Architectonisch conceptontwikkeling en uitwerking: Wij helpen u bij het ontwikkelen en verfijnen van uw architectonische visie en zetten deze om in gedetailleerde ontwerpen.
Herbestemming van bestaande gebouwen: Wij zijn ervaren in het transformeren en herbestemmen van bestaande gebouwen, waardoor ze een nieuwe functie en uitstraling krijgen.
Ontwerp en bouwbegeleiding: Of het nu gaat om woningen, onderwijsgebouwen, winkelcentra of hotelaccommodaties, wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van functionele en esthetisch aantrekkelijke gebouwen en begeleiden u tijdens het bouwproces.
Haalbaarheidsstudies, stedenbouwkundige verkenningen: Voordat een project van start gaat, voeren wij haalbaarheidsstudies en stedenbouwkundige verkenningen uit om de mogelijkheden en beperkingen in kaart te brengen.
Aanvraag omgevingsvergunning: Wij kunnen u begeleiden bij het indienen van de vereiste vergunningsaanvragen om ervoor te zorgen dat uw project voldoet aan alle regelgeving.
Interieurontwerp: Naast het exterieurontwerp kunnen wij ook het interieur van uw gebouw ontwerpen, waarbij we streven naar een unieke, harmonieuze en functionele ruimte.
Digitalisering van bouwtekeningen: Als u bestaande analoge tekeningen heeft, kunnen wij deze voor u digitaliseren naar 2D- of 3D-tekeningen, waardoor ze gemakkelijker te bewerken en te gebruiken zijn.
Bouwmanagement: Gedurende het bouwproces staan wij u bij als bouwmanager, waarbij we toezicht houden op de voortgang, kwaliteit en kosten van het project.

Bij Architectenbureau Köstüre Design hanteren wij de algemene voorwaarden zoals vastgelegd in De Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur DNR 2011. U kunt de algemene voorwaarden hier downloaden.

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke project en behoeften te bespreken. Als u vragen heeft, laat gerust een bericht achter of bel ons via 070 7371195.