Interieurontwerp

Bij het ontwerpen van een interieur is het belangrijk om te beginnen met de functie van de ruimte en wat er met het interieur bereikt moet worden. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door te zoeken naar antwoorden op deze twee essentiële vragen. Voor elk type interieur, zoals een woonhuis, een lunchroom, een winkelcentrum of een evenementencentrum, gelden dezelfde regels en kenmerken, hoewel de omvang van de ruimte(s) anders zal zijn.

Een goed interieur is functioneel, comfortabel en heeft een stijl die past bij de smaak van de opdrachtgever en gebruikers. Het kleurenpalet past bij de stijl en de sfeer van de ruimte. De meubelen, accessoires zoals kunstwerken, planten of decoratieve objecten passen ook bij de stijl en de sfeer van de ruimte en versterken onze visie. Bij de keuze van de materialen voor de wand-, vloer en plafondafwerkingen houden wij rekening met het Cradle to Cradle-keurmerk en het hergebruik van circulaire materialen. Onze ervaring is dat niet elke opdrachtgever blij is met een gebruikte deur, armatuur of sofa in hun interieur.

Elk interieurontwerp is bij ons maatwerk en houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever. Bij het ontwerpen van een interieur houden wij rekening met de hoeveelheid daglicht die beschikbaar is en hoe dit kan worden geoptimaliseerd. Daglicht is een belangrijk aspect van interieurontwerp omdat het kan zorgen voor een gevoel van ruimte en openheid, en de stemming en het welzijn van mensen kan beïnvloeden.

Voor een geslaagd project vinden wij een goede samenwerking met de opdrachtgever en andere partijen essentieel. Communicatie is volgens ons daarbij de sleutel tot succes. Daarom hechten wij veel waarde aan een heldere en transparante communicatie gedurende het hele proces. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en verwachten dat ook van anderen.

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke project en behoeften te bespreken. Als u vragen heeft, laat gerust een bericht achter of bel ons via 070 7371195.