Bouwmanagement

Bouwmanagement is een essentieel onderdeel van elk bouwproject. Het omvat het managen, leiden en coördineren van bouwprojecten. Een projectleider moet van alle markten thuis zijn: calculatie, financiële opvolging, communicatie, conflicthantering, bouwwetgeving, sociale wetgeving, bouwprocessen, controlestappen, enzovoort. Bouwmanagement is een complexe taak die veel kennis en ervaring vereist. Het is belangrijk om een ​​ervaren bouwmanager in te huren om ervoor te zorgen dat uw bouwproject soepel verloopt.

Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen en realiseren van gebouwen. Wij hebben ruime ervaring met het managen van niet alledaagse, bijzondere projecten, zoals projecten met circulariteit als ambitie, grootschalige (beton)renovaties en herbestemmingen. En uiteraard de reguliere projecten van verbouwing en nieuwbouw. Projecten met elk hun specifieke uitdagingen.

Met het organiseren en informeren binnen onze projecten behalen wij goede resultaten op geld, kwaliteit en tijd. Risico’s maken we zichtbaar en beheersbaar door passende en werkbare processen op te zetten en voor het hele projectteam afspraken helder en duidelijk vast te leggen. Met ontwikkelvisies en beheerdocumenten zoals plannen van aanpak, procesplanningen, uitvragen van diensten en producten, contracten, notulen en protocollen geven we vorm en inhoud aan het proces.

Het ‘managen’ doen we op basis van samenwerking door binding, respect en vertrouwen. We motiveren, instrueren en sturen bij. We leggen de vinger op de zere plek als dat nodig is.

Neem gerust contact met ons op om uw specifieke project en behoeften te bespreken. Als u vragen heeft, laat gerust een bericht achter of bel ons via 070 7371195.