Projects

Architectenbureau Köstüre Design, gevestigd in Den Haag, staat bekend om zijn expertise in het creëren van high-end commerciële en residentiële gebouwen en interieurs. Voor potentiële projecten kan het bureau een breed scala aan diensten aanbieden die passen bij de specifieke behoeften van de klant. Van het ontwikkelen en uitwerken van architectonische concepten tot de transformatie van bestaande gebouwen, het team van Köstüre Design is uitgerust om elk project van begin tot eind te begeleiden. Dit omvat het ontwerp en de bouwbegeleiding van diverse gebouwentypes, zoals woningen, onderwijsinstellingen, winkelcentra en hotels.

Daarnaast biedt het bureau haalbaarheidsstudies en stedenbouwkundige verkenningen aan, evenals massastudies en bezonningstudies, essentieel voor de planning en ontwikkeling van elk bouwproject. Het aanvragen van de benodigde omgevingsvergunningen is ook een onderdeel van de dienstverlening, wat het proces voor de klant vereenvoudigt. Voor interieurs biedt Köstüre Design op maat gemaakte oplossingen die zowel esthetisch als functioneel zijn, waarbij de visie van de klant en de functionaliteit van de ruimte centraal staan.

Het digitaliseren van bestaande analoge tekeningen naar 2D of 3D is een andere service die het bureau aanbiedt, waardoor een naadloze integratie van oude plannen in nieuwe projecten mogelijk wordt. Directievoering tijdens de bouw zorgt ervoor dat elk aspect van het project volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd. Met een dergelijk uitgebreid dienstenpakket kan Architectenbureau Köstüre Design een waardevolle partner zijn voor uw projecten, waarbij kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid voorop staan.