Maison

BUREAU

Uw partner in architectuur in Den Haag

Wij zijn een architectenbureau dat zich richt op het realiseren van diverse projecten op het gebied van architectuur en interieurontwerp, waarbij de mens, natuur en de wensen van de opdrachtgever centraal staan. Ons deskundige team van professionals werkt onder leiding van oprichter en hoofdarchitect Fevzi Köstüre aan een breed scala van projecten, waaronder nieuwbouw van woongebouwen, particuliere woningen, kantoren, onderwijsgebouwen, renovatieplannen, verduurzamingsopgaven en transformatieprojecten. Ons bureau is gevestigd in Den Haag en werkt aan projecten in heel Nederland en daarbuiten.

Werkwijze

Onze werkwijze is gericht op het leveren van hoogwaardig ontwerp en het voorkomen van verrassingen tijdens het bouwproces. Wij maken gebruik van geavanceerde 3D ontwerptechnologie, waardoor we constructies, installaties en zelfs meubelen nauwkeurig kunnen integreren in het gebouw. Dit bespaart niet alleen tijd, energie en geld, maar vermindert ook faalkosten en zorgt voor een efficiëntere bouwtijd en samenwerking met alle betrokken. De gegenereerde data uit het gebouw (BIM) modellen kunnen tevens gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van de gebouwen.

Bij Architectenbureau Köstüre Design geloven we in de kracht van samenwerking. Een goede communicatie en heldere afspraken met onze opdrachtgevers en andere betrokken partijen zijn essentieel voor het succes van elk project. We nemen de tijd om ons bouwproces uit te leggen aan onze particuliere opdrachtgevers, zodat ze een dieper inzicht krijgen in de gang van zaken. Gedurende het hele bouwproces staan we hen bij en zorgen we voor een soepele en transparante samenwerking.

VISIE

Architectuur zonder dogma’s

Onze visie op architectuur is gebaseerd op het creëren van expressieve gebouwen en ruimtes met een eigen identiteit. Bij Köstüre Design laten we ons niet beperken door dogma’s of trends. In plaats daarvan halen we het beste uit de context waarin een project wordt gerealiseerd en streven we ernaar om gebouwen te ontwerpen waar onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn. Onze ontwerpen zijn tijdloos en boeiend, en hebben altijd oog voor esthetiek en functionaliteit.

Energiezuinig en duurzaam bouwen…

is bij ons vanzelfsprekend. Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn integrale onderdelen van onze ontwerpen. Bij Köstüre Design streven we naar een laag energieverbruik en integreren we duurzame oplossingen in onze projecten. We maken gebruik van de juiste oriëntatie op de zon en passen innovatieve technologieën toe, zoals warmte-koudeopslag en energie uit PV-panelen. Op deze manier realiseren we gebouwen die in hun eigen energiebehoefte kunnen voorzien en bijdragen aan een duurzame toekomst. Een goed voorbeeld hiervan zijn de energieneutrale woningen die wij in Amsterdam, Erasmushove en Vroondaal hebben gerealiseerd.  Al vragen zulke innovaties in het begin een wat hogere investering, de kosten verdienen zich op termijn terug.

BNA architectenbureau den haag

LID BNA – BRANCHEVERENIGING NEDERLANDSE ARCHITECTENBUREAUS

Architectenbureau Köstüre Design is lid van de BNA. Als trotse lid van de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) voldoen we aan hoge professionele standaarden en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de architectuurwereld. Voor meer informatie over de BNA kunt u terecht op de website www.bna.nl.

BNA architectenbureau den haag

BUREAU ARCHITECTENREGISTER

Alle werkzame architecten bij het bureau zijn geregistreerd bij het Bureau Architectenregister, een publiekrechtelijk zelfstandig bestuursorgaan dat verantwoordelijk is voor het beheer van het architectenregister en optreedt tegen onrechtmatig titelgebruik.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.architectenregister.nl.

Voor meer informatie over onze diensten en projecten kunt u verder kijken op onze website. Neem gerust contact met ons op voor uw vragen of voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken ernaar uit om uw visie in een architectonische visie tot leven te brengen!