Maison

Eigen Wiericke Nieuwerbrug

Home  /  Architectuur  /  Interieur  /  Woningbouw  /  Zelfbouw  /  Eigen Wiericke Nieuwerbrug
Zelfbouwkavels Eigen Wiericke
Het ontwerp

Ontwerp t.b.v. de nieuwe zelfbouwlocatie Eigen Wiericke te Nieuwerbrug van ontwikkelaar Steenvlinder. Om de potentie van deze prachtige locatie inzichtelijk te maken hebben wij twee animaties gemaakt. De verkaveling van bureau I-mago is hierin leidend geweest. De getoonde gebouwen voldoen qua massa en materiaal gebruik aan de voorwaarden van het kavelpaspoort. Wij vinden dat met ons voorstel er een ruimtelijk, gevarieerd, statig maar ook een vriendelijk straatbeeld kan ontstaan, die geen afbreuk doet aan de individualiteit van elk woning.

Werkwijze

Echter, wij zijn ons bewust dat deze kavels bestemd zijn voor zelfbouwers. Dat maakt het weer heel interessant, omdat niemand nog weet wie welke kavel gaat kopen. De woonwensen van elk kavel eigenaar zal anders zijn. Elk droomhuis die wij hebben ontworpen is gebaseerd op de wensen en behoeften van de bewoners. Wij vertalen de woonwensen naar een functioneel en architectonisch hoogstaand ontwerp die binnen het bouwbudget past. Dat is wat wij doen. In het proces van samenwerken respecteert Köstüre Design alle betrokkenen maar blijft wel kritisch en houdt initiatief met als doel een prachtig droomhuis te realiseren waar alle betrokken er trots op kunnen zijn.

De artist impressies zijn van een twee-onder-een-kapwoning op kavel 22.

Voor een overzicht van onze zelfbouw projecten klikt u hier.

Heeft u ook de wens en ambitie om uw droomhuis te realiseren in Eigen Wiericke Nieuwerbrug en zoekt u een ervaren architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Date: