Maison

Feestzaal Uitenhagestraat Den Haag

DEN HAAG

Home  /  Architectuur  /  Interieur  /  Projects  /  Transformatie  /  Utilitaire projecten  /  Feestzaal Uitenhagestraat Den Haag
Feestzaal Uitenhagestraat Den Haag

Dit project betreft het architectonisch en het interieurontwerp van een feestzaal/ evenementencentrum aan de Uitenhagestraat in Den Haag. In de nieuwe zalen kunnen er evenementen zoals bruiloften, recepties, verjaardagsfeesten en netwerkbijeenkomsten gehouden worden. De benodigde omgevingsvergunning voor deze activiteiten is door ons verzorgd en heeft inmiddels de status onherroepelijk.

Na de transformatie zal het gebouw over twee zalen beschikken. Deze zalen kunnen gekoppeld en als één zaal afgehuurd worden. De zalen bieden gezamenlijk plaats aan maximaal 700 personen.

Ontwerp

De locatie van de feestzaal is een bedrijventerrein in de wijk Transvaal. Het uitgangspunt voor het ontwerp was een gebouw te ontwerpen die in verhouding goed kon aansluiten bij de bedrijvigheid en wonen in de omgeving. Tegelijkertijd moest de nieuwe verschijningsvorm ook recht doen aan de nieuwe functie van het gebouw. Wij vinden dat de nieuwe volume qua materialisatie en architectuurstijl heel goed in zijn omgeving past. Het gebouw kan een Rationalist gebouw genoemd worden. De horizontale en verticale geleiding van de gevels zorgt voor een krachtige ritmiek en geeft de gevels een vleugje statigheid mee.

De feestzaal gaat volgens planning in 2021 open.

Bent u eigenaar van een feestzaal / evenementencentrum en zoekt u een ervaren architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Voor een overzicht van alle transformatie projecten klikt u hier.

Date: