Maison

ZELFBOUWKAVELS DE NIJVERHEID LEIDEN

Modern architectuur in Leiden
Home  /  Architectuur  /  Woningbouw  /  Zelfbouw  /  ZELFBOUWKAVELS DE NIJVERHEID LEIDEN

Zelfbouw De Nijverheid Leiden

Het ontwerp

Projectontwikkelaar Steenvlinder verkoopt midden in Leiden, direct naast het schoolplein van de oude Nijverheidsschool zelfbouwkavels. De 24 ruime zelfbouwkavels, variëren tussen 54 m2 en 111 m2.

Om de verschillende mogelijkheden van de kavels aan de potentiële kopers te laten zien hebben wij een aantal ontwerpen gemaakt. De hiernaast getoonde ontwerp voldoet aan de voorwaarden van het kavelpaspoort. De overige ontwerpen kunnen wij op verzoek aan de geïnteresseerden toesturen.

Werkwijze

Echter, wij zijn ons bewust dat deze kavels bestemd zijn voor zelfbouwers. Dat maakt het weer heel interessant, omdat niemand nog weet wie welke kavel gaat kopen. De woonwensen van elk kavel eigenaar zal anders zijn. Elk droomhuis die wij hebben ontworpen is gebaseerd op de wensen en behoeften van de bewoners. Wij vertalen de woonwensen naar een functioneel en architectonisch hoogstaand ontwerp die binnen het bouwbudget past. Dat is wat wij doen. In het proces van samenwerken respecteert Köstüre Design alle betrokkenen maar blijft wel kritisch en houdt initiatief met als doel een prachtig droomhuis te realiseren waar alle betrokken er trots op kunnen zijn.

Voor een overzicht van onze zelfbouw projecten klikt u hier.

Heeft u ook de wens en ambitie om uw droomhuis te realiseren in De Nijverheid in Leiden en zoekt u een ervaren architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Date: