Maison

Zelfbouw woning Jacob Catsstraat, Den Haag

Eyecatcher in de wijk
Home  /  Projects  /  Woningbouw  /  Zelfbouw  /  Zelfbouw woning Jacob Catsstraat, Den Haag

Zelfbouw woning Jacob Catsstraat, Den Haag

Levendige wijk

Een tip voor een dagje uit: dwalen rondom de Jacob Catsstraat, na elke bocht ontdek je wat. Het historische Wijnand Esserhof en rijksmonument ‘Le Roi’ op de Hooftskade, de Avenue Culinair- met kleine restaurantjes en gezellige cafés. Winkeltjes met producten uit de hele wereld, de Haagse Markt, de Hamani, en dat alles dicht bij de binnenstad. Van de Jacob Catsstraat naar Bijenkorf en Hema is slechts 5 minuten wandelen. Net zo ver als naar station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool. Natuurlijk ontbreekt het niet aan scholen, supermarkten, bussen en trams. Om de hoek is het Hannemanplantsoen met speel- en ontmoetingsplekken. In de Jacob Catsstraat – waar nu nog een voetbalkooi staat – zijn 5 bouwkavels te koop. Centraal gelegen en betaalbaar, in een buurt die na een grootste stadsvernieuwing in de jaren 70 en 80 nog volop in ontwikkeling is.

Werken aan huis?

In de Jacob Catsstraat zijn kavels te koop voor de bouw van geschakelde woningen. Ook werken aan huis op de begane grond is mogelijk. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particulieren.

Op een zelfbouwkavel aan de Jacob Catsstraat hebben wij een ruime eengezinswoning ontworpen. Het bijzondere vorm van het dak maakt van deze woning een eye-catcher in het Haagse Schilderswijk.

Voor een overzicht van onze zelfbouw projecten klikt u hier.

Heeft u ook de wens en ambitie om uw droomhuis te realiseren en zoekt u een ervaren architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Date: