Maison

Transformatie Studentenhotel HiCondo – 355 WONINGEN

AMSTERDAM
Home  /  Architectuur  /  Interieur  /  Projects  /  Transformatie  /  Utilitaire projecten  /  Transformatie Studentenhotel HiCondo – 355 WONINGEN

Transformatie Studentenhotel HiCondo Amsterdam

Studentenhotel HiCondo Amsterdam is een van de transformatie projecten waar wij als architect betrokken zijn. Het object is het voormalig ABN AMRO gebouw aan de Foppingadreef 26 te Amsterdam. Het gebouw zal straks de thuisbasis zijn van 355 studenten. Volgens de bouwplanning zullen de eerste bewoners in januari 2016 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

In ons visie maken wij geen studentenkamers maar kleine woningen. Alle voorzieningen en faciliteiten die bij een “normale” woning horen hebben de woningen van HiCondo ook. Het verschil zit hem niet in de kwaliteit maar alleen in de hoeveelheden. De afwerkingen en materiaaltoepassingen zult u in veel vergelijkbare projecten niet tegenkomen. Kwaliteit staat bij Studentenhotel HiCondo boven alles. Dat zult u straks met eigen ogen kunnen waarnemen.

Bij het bepalen van het Programma van Eisen is er heel goed gekeken naar de behoeftes van de studenten anno 2015. Een zelfstandige douche- en toiletruimte, eigen keuken, snelle internetverbinding, ruimte voor samenzijn zowel binnen – als buiten het gebouw zijn wat ons betreft basisvoorzieningen. Hoewel de ligging van het gebouw een fiets overbodig maakt is er meer dan voldoende ruimte aanwezig voor de fietsen.

Voor meer info over Studentenhotel HiCondo Amsterdam kunt u op de website van Young Dominium terecht.

Bent u eigenaar van een leegstand gebouw met de ambitie om het tot woningen te transformeren en zoekt u een ervaren architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Date: