ARCHITECTUUR
Studentenhotel HiCondo Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2017
19th jul 2017Posted in: ARCHITECTUUR, Nieuwsberichten 0
Studentenhotel HiCondo Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2017
Steun ons met een like op Facebook!

Studentenhotel HiCondo Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2017

Ons project Studentenhotel HiCondo doet ook mee aan de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2017. Indien u ons wilt helpen kunt u op de pagina van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs de betreffende post m.b.t. Studentenhotel HiCondo liken. Het zou helemaal geweldig zijn als u dit bericht wilt delen op uw eigen pagina.

Wat is de Amsterdamse Nieuwbouwprijs?

De Amsterdamse Nieuwbouwprijs is een initiatief van de gemeente Amsterdam in samenwerking met Amsterdam Woont en AT5. Het is de publieksprijs voor nieuwbouw in de stad. Iedereen kan zijn stem uitbrengen: bewoners, buren, professionals en alle andere Amsterdammers. De prijs is alleen bedoeld voor woningbouwprojecten. Aan de editie 2017 doen nieuwbouwprojecten mee die tussen augustus 2015 en augustus 2016 zijn opgeleverd.

De eerste stemronde loopt tot maandag 7 augustus 09:00 uur. Stemmen gaat via Facebook. De 10 projecten met de meeste likes gaan naar de finaleronde na de zomer. Van alle deelnemende projecten is een Facebookbericht gemaakt. Het link voor het Facebookbericht van project HiCondo kunt u hieronder vinden.
De 10 projecten met de meeste likes gaan door naar de tweede stemronde. Die start na de zomervakantie AT5 maakt in augustus van de tien genomineerden korte filmpjes, zodat iedereen die in de tweede ronde wil stemmen een goed beeld krijgt van de projecten. In oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stem op het project HiCondo door dit bericht te liken. Dan doe je mee aan de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2017; de…

Geplaatst door Amsterdamse Nieuwbouwprijs op dinsdag 11 juli 2017

Related Posts