ARCHITECTUUR
Zelfbouw kavels De Vrije Wilg Dordrecht

Zelfbouw kavels De Vrije Wilg Dordrecht

Het ontwerp

Schetsen t.b.v. de nieuwe zelfbouwlocatie De Vrije Wilg te Dordrecht van ontwikkelaar Steenvlinder uit Den Haag. Om de potentie van deze prachtige locatie inzichtelijk te maken hebben wij de woningen op kavelnummer 09 t/m 16 schetsmatig uitgewerkt en er een animatie van gemaakt.

De getoonde ontwerpen voldoen qua massa en materiaal gebruik aan de voorwaarden van het kavelpaspoort.

Werkwijze

Echter, wij zijn ons bewust dat deze kavels bestemd zijn voor zelfbouwers. Dat maakt het weer heel interessant, omdat niemand nog weet wie welke kavel gaat kopen. De woonwensen van elk kavel eigenaar zal anders zijn. Elk droomhuis die wij hebben ontworpen is gebaseerd op de wensen en behoeften van de bewoners. Wij vertalen de woonwensen naar een functioneel en architectonisch hoogstaand ontwerp die binnen het bouwbudget past. Dat is wat wij doen. In het proces van samenwerken respecteert Köstüre Design alle betrokkenen maar blijft wel kritisch en houdt initiatief met als doel een prachtig droomhuis te realiseren waar alle betrokken er trots op kunnen zijn.

Voor een overzicht van onze zelfbouw projecten klikt u hier.

Heeft u ook de wens en ambitie om uw droomhuis te realiseren in De Vrije Wilg en zoekt u een ervaren architect? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *