Architectuur
23rd Mar 2017Posted in: Architectuur, Woningbouw, Zelfbouw & CPO projecten Comments Off on Kavels Deelplan 20 in Ypenburg
Kavels Deelplan 20 in Ypenburg
Zelfbouw in Ypenburg

Op speciaal verzoek van gemeente Den Haag hebben voor de kavels in Deelplan 20 twee ontwerpen gemaakt. Het gaat om de kavels Rietgans nr. 76-77 en Duiker nr. 119. De ingediende ontwerpen zijn door de Kavelwinkel getoetst aan het kavelpaspoort en akkoord bevonden.

Wij kunnen uiteraard voor alle andere kavels in Deelplan 20 een ontwerp maken. Indien u hierover vragen hebt horen wij het graag.

De kwaliteiten en kenmerken van het gebied worden op de website van de Kavelwinkel als het volgende omschreven;

“Sfeervol wonen nabij groen, water en stad. Aan de rand van Ypenburg, pal achter het Hofbad, biedt de gemeente 100 kavels aan voor zelfbouwwoningen. Vlakbij een plas, nabij de uitvalswegen en dichtbij alle voorzieningen: van een stadsboerderij tot een NS-station. Op 28 maart 2017 start de verkoop van fase 1.

Wonen in Deelplan 20: de charme van de kleinschaligheid en de voorzieningen van de stad. Het wordt gekenmerkt door ruime kavels met uiteenlopende woningtypen die inspireren tot bijzondere woningontwerpen. Ontwerpen die u voor een groot deel zelf in de hand heeft. En dat op een aantrekkelijk gelegen locatie. Op de fiets bent u razendsnel in De Balij, de Delftse Hout of hartje stad.

Op deze locatie zijn mogelijkheden voor starters, voor bedrijven, voor mensen die samen willen bouwen, voor mensen die een vrijstaande woning willen, maar vooral voor mensen die geen 13-in-een-dozijn rijtjeswoning willen en het zelf willen doen. Het eerste jaar na de start van de verkoop zijn de kavels alleen beschikbaar voor particulieren en geldt een zelfbewoningsplicht van 3 jaar na oplevering.”

 

Related Posts
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram