Architectuur
Studentenhotel HiCondo, Amsterdam
Meer studentenwoning. Minder kosten.

Momenteel werken wij aan een transformatie van een leegstaand kantoor naar studentenhuisvesting. Het voormalig ABN AMRO gebouw aan de Foppingadreef 26 te Amsterdam zal straks de thuisbasis zijn van 355 studenten. Volgens de bouwplanning zullen de eerste bewoners in januari 2016 kunnen verhuizen naar hun nieuwe woning.

In ons visie maken wij geen studentenkamers maar kleine woningen. Alle voorzieningen en faciliteiten die bij een “normale” woning horen hebben de woningen van HiCondo ook. Het verschil zit hem niet in de kwaliteit maar alleen in de hoeveelheden. De afwerkingen en materiaaltoepassingen zult u in veel vergelijkbare projecten niet tegenkomen. Kwaliteit staat bij Studenthotel HiCondo boven alles. Dat zult u straks met eigen ogen kunnen waarnemen.

Bij het bepalen van het Programma van Eisen is er heel goed gekeken naar de behoeftes van de studenten anno 2015. Een zelfstandige douche- en toiletruimte, eigen keuken, snelle internetverbinding, ruimte voor samenzijn zowel binnen – als buiten het gebouw zijn wat ons betreft basisvoorzieningen. Hoewel de ligging van het gebouw een fiets overbodig maakt is er meer dan voldoende ruimte aanwezig voor de fietsen.

 

 

Related Posts
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram